Odluka o održavanju Tematsko-izvještajne Konvencije GO SDP-a Zagreb i način izbora članova konvencije

Aktualno, Najave 14. veljače 2019

Na 7. sjednici Gradskog odbora SDP-a Zagreb, održanoj 13. veljače 2019., donesena je Odluka o održavanju Tematsko-izvještajne Konvencije Gradske organizacije SDP-a Zagreb. Tom odlukom je određen dnevni red Konvencije te je utvrđen broj članova Konvencije. Na istoj sjednici donesena je Odluka o načinu izbora članova Tematsko izvještajne Konvencije Gradske organizacije SDP-a Zagreb te Odluka o raspisivanju izbora članova Tematsko izvještajne Konvencije Gradske organizacije SDP-a Zagreb.

Zadnji rok za prijavu kandidata za delegate na Konvenciji GO SDP-a Zagreb je ponedjeljak 25. veljače 2019. Tog dana će sve mjesne organizacije u vremenu od 19 do 21 sat imati posljednje dežurstvo za zaprimanje kandidatura u prostorijama svoje organizacije.

DOKUMENTI:

Odluka o održavanju Tematsko-izvještajne Konvencije Gradske organizacije SDP-a Zagreb + prilog tablice

Odluka o načinu izbora članova Tematsko izvještajne Konvencije Gradske organizacije SDP-a Zagreb

Odluka o imenovanju mjesnih izbornih komisija

Odluka o izmjeni Odluke o imenovanju izborne komisije za Mjesnu organizaciju SDP-a Podsljeme

Odluka o sazivanju Tematsko izvještajne Konvencije Gradske organizacije SDP-a Zagreb