Poziv na pripreme na državnu maturu

Aktualno 10. prosinca 2015

Savjet FM SDP ZG za obrazovanje i znanost ove akademske godine organizirat će pripreme iz državne mature za nižu razinu matematike (B) i višu razinu engleskog jezika (A). Nakon prošlogodišnjeg uspjeha priprema za državnu maturu iz matematike, ove godine odlučili smo uvesti i engleski jezik. Pripreme su besplatne i namijenjene su učenicama i učenicima završnih razreda srednjih škola.

Predavači na predmetima su aktivni članovi Foruma mladih i uzorni studenti i studentice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Filozofskog fakulteta i Fakulteta strojarstva i brodogradnje koji u slobodno vrijeme, iz uvjerenja, i bez naknade nesebično pomažu svojim sugrađanima.

Pripreme će započeti početkom ožujka (6. ožujka 2016.) i održavat će se nedjeljom u jutarnjem i popodnevnom terminu (ovisno o predmetu), uzastopno 15 tjedana, do održavanja ispita. Točno vrijeme održavanja dogovorit ćemo naknadno u dogovoru s polaznicima o čemu će biti obaviješteni.

Broj mjesta je ograničen na 20 po svakom predmetu zbog kapaciteta dvorane i kvalitete izvedbe nastavnog programa. Mjesto održavanja su prostorije MO SDP NZI, SR Njemačke 6.

Molimo sve zainteresirane sudionike da se jave na pripreme.fm@gmail.com