Pripreme za državnu maturu Foruma mladih

Aktualno 27. veljače 2018

Savjet Foruma mladih SDP-a Zagreb za obrazovanje i znanost će i ove akademske godine organizirat će pripreme iz državne mature za nižu razinu matematike (B) obje razine engleskog jezika kao i obje razine hrvatskog jezika (esej). Pripreme su besplatne i namijenjene su učenicama i učenicima završnih razreda srednjih škola.

Predavači na predmetima su aktivni članovi Foruma mladih i uzorni studenti i studentice zagrebačkih fakulteta koji u slobodno vrijeme, iz uvjerenja i bez naknade nesebično pomažu svojim sugrađanima.

Pripreme će započeti u ožujku (18. ožujka 2018.) i održavat će se nedjeljom do održavanja ispita. Točno vrijeme održavanja dogovorit ćemo naknadno u dogovoru s polaznicima o čemu će biti obaviješteni. Broj mjesta je ograničen te ukoliko ste zainteresirani, pozivamo vas da se prijavite što prije. Mjesto održavanja su prostorije Mjesne organizacije SDP-a Novi Zagreb-istok, SR Njemačke 6.

Pripreme su besplatne te molimo sve zainteresirane sudionike da se jave na ovaj link.