Viktor Gotovac je novi predsjednik SDP-a Zagreb

Aktualno 5. prosinca 2021

Održan je drugi krug unutarstranačkih izbora u SDP-u. Novi predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreb je Viktor Gotovac koji je osvojio 696 glasova, dok je njegov protukandidat Matej Mišić dobio 325 glasova.

Novi predsjednik zagrebačke organizacije Viktor Gotovac zahvalio je svima koji su sudjelovali u izbornom procesu i “pokazali da im je SDP važan jer žele da bude bolji, da ima nove ljude i poštenije radi”.

Pozvao je je članove stanke, simpatizere i glasače, ali i one koji to nisu, da budu uz njih i pomognu da budu bolji.

“Od ponedjeljka radimo, moramo se boriti za socijalne i egzistencijalne vrijednosti koje muče građane Zagreba, komunalna pitanja i ono što je ključno – ideje i ideologiju. Moramo se izboriti da dobijemo natrag Trg maršala Tita, da Aleksandra Zec dobije toponim u Zagrebu, ulicu ili trg. Moramo se boriti da osvojimo vlast i u tome nas ništa neće spriječiti. SDP ide naprijed”, izjavio je Gotovac.

Matej Mišić je čestitao Gotovcu na izboru za predsjednika Gradske organizacije SDP-a te poručio kako od danas SDP nastavlja raditi zajedno.