Vesna Nađ

Rođena je 27. listopada 1955. u Sisku. Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 1978. godine. U Centru za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu 2008. godine završila je sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Javne uprave i stekla stručni naziv sveučilišni specijalist Javne uprave.

Završni rad: Javna politika prema hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata. Od 1998. godine radi u tijelima Javne uprave, prvo u Sisku, a od 1983. u Gradu Zagrebu. Pet godina bila je vlasnik i direktor firme Vista d.o.o. za proizvodnju i prodaju IT opreme, sve do 2001. godine.
Od osnivanja Ministarstva branitelja 1998. godine radi na poslovima vezanim uz priznavanje statusnih prava hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ovlašteni je predavač u Državnoj školi za javnu upravu Zakona o općem upravnom postupku u Republici Hrvatskoj.
Od 2012. imenovana je zamjenicom ministra branitelja.
Članica je SDP-a od 2000. godine i aktivno djeluje u Mjesnoj organizaciji SDP-a Novi Zagreb zapad. Bila je članica Mjesnog odbora Mjesne organizacije SDP-a Novi Zagreb zapad do 2010. godine i potpredsjednica Foruma žena te Mjesne organizacije.
Članica je predsjedništva Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Novi Zagreb zapad.
Dana 23. studenoga 2013. godine na XII. Izbornoj Konvenciji Gradske organizacije SDP-a Zagreb izabrana je za potpredsjednicu Gradske organizacije SDP-a Zagreb.